Cumartesi, Aralık 16, 2006

Ki$iSEL TANITIM: Dr.Vahit ÖZENER


1970 safranbolu doğumlu, EGE Üni.Tıp Fak. mezunu, Radyoloji ihtisası da buradan. Evli 2 çocuk babası.Sekiz yıldır BARIŞ Görüntüleme Merkezinde çalışıyor. Kişisel disiplinleri, profesyonel disiplinleriyle kaynaşmış. Mütevazi, barışçıl soğukkanlı biri.
Mükemmelliyetçi kişiliğini negatoskopun karşısında gözlemeniz çok kolay. Diktofona rapor dikte ettiğini dinlerken ne kadar pratik birisi olduğunu da anlıyabiliyorsunuz.
Hard Rock hastası. "Ben daha da extrem rock türlerini seviyorum: Black, True, Trash.." diyor.Çalışma odasının duvarları CD raflarıyla dolu... Önce bunların radyolojik görüntülerin kopyaları sanıyorsunuz... Ancak bunlar onun çok değerli koleksiyonu.
"Önce insan, sonra hekim, sonra iş adamıyım" diyor. Her seviyedeki insana, İNSANCA hizmet verme ilkesini çok iyi uyguluyor. Çok "zaman fakiri" olmasına karşın, rutin işini sürdürürken bile herkese nazik ve duyarlı davranıyor.
Iq sü kadar EQ sünün çok yüksek olduğunu gördüğümüz meslekdaşımızın BAŞARI yolculuğunda, yeniliklere ve değişime açık olması da çok güzel.
Kurumsal yönetimdede, sakin ve barışçıl tarzıyla başarılı.
Kendisini kutluyor ve en iyi dileklerimizi sunuyoruz...

TANITIM Projeleri de diğer projeler gibi , ANAajans Lisans ve Telif Hakkini Tasimaktadir. Bu sayfada yayınlanan yorumlar ile veriler, izinsiz 3ncü sahislar tarafindan kopyalanamaz, çogaltilamaz, bastirilamaz, kullanilamaz.

Hiç yorum yok: