Perşembe, Nisan 28, 2005

GENÇLERE DAVET

Dr. YAYLIM Posted by Hello

Sevgili Yetenekli Gençler,
-Her sabah kalktığınızda kişisel temizliğinizi tamamladıktan, bakımlarınızı yaptıktan, güzel giysiler seçerek giyindikten sonra, en son aynanın karşısına geçerek son rütüşlarınızı yaptığınız saçlarınıza bakarak neden evden çıktığınızı hiç düşündünüz mü?
-"Güne, dolayısıyla işe, dış dünyaya GÜÇLÜ başlayabilmek" için....
-Bunun için "BİÇİMSEL FARKLILIĞINIZI" çek etmeden çıktığınız "Olumsuz" günlerinizdeki "Özgüven Eksikliği" ni hiç gözden geçirdiğiniz oldu mu?
Evet "Biçimsel Farklılık" ile başlayan güçlenmenin, sürekliliği ile kazanılan "Kendine Özen" nin "Başarınız" daki rolü yadsınamaz. Yaşamdan beklentilerinize göre "Entellektüel, psikolojik ve/veya yeteneksel ve de donanımsal farklılıkları" yakalamanız ve uygulamanız da başarınızı belirlemektedir.
İşte Kişi /Grup /Kurum değişimi ve tanıtımıyla uğraşan ve bu konuda stratejik hizmetler sunan ANAajans, yetenek ve bilgisinin farklılığına güvenen gençleri, hizmet üretemek ve/veya hizmetlerinden yararlandırmak için ekibine davet ediyor.
İster eğitimini aldığınız bir tasarımcı, ister sesinin tınısına güvenen bir sanatçı, ister arkadaşları arasında çeşitli eğlenceleri düzenleyen bir amatör organizatör, ister karikatür çizici, ister ürün kataloğunda ve /veya podyumda estetik ve fiziğine güvenerek yeralmayı isteyen bir model adayı olunuz. Kendinize ve ajansa bir şans veriniz.
Bize hemen başvurunuz.

ANAajans
6113/1 Sk No:32 D:7Karşıyaka-İZMİR-35530
TeleFax:+90(232)367 11 44
anaajans@msn.com aa_cast@msn.com anaajans@anaajans.com.tr

Hiç yorum yok: